Treningsutstyr av høy kvalitet!

Søk

Drømmer du om å starte ditt eget senter eller en box?

Velkommen til Play Sport - din partner for når du skal starte ett nytt treningssenter eller en box.

Ønsker du å bli en del av denne raskt voksende treningsformen?

Drømmer du om å eie ditt eget senter, der du kan hjelpe mennesker med å forbedre sin egen helse- og nå sine treningsmål? Da trenger du en pålitelig partner som kan guide deg gjennom hele prosessen. Her kan vi hjelpe deg med vår kompetanse og erfaring.

Play Sport hjelper deg med oppstart og drift av ditt nye senter eller box. Med vår ekspertise og erfaring i ryggen, kan vi hjelpe deg med å realisere din visjon og skape et unikt treningsmiljø som tiltrekker seg entusiastiske medlemmer. Her er hvorfor du bør velge oss som din partner:

  1. Erfaring og ekspertise: Vårt team består av erfarne trenere og Athleter og drivere som vet hva som skal til for å lykkes. Vi har allerede hjulpet flere gründere med å starte vellykkede CrossFit-Boxer og drifter tre selv.
  2. Skreddersydd tilnærming: Vi forstår at hvert senter er unikt. Derfor tilpasser vi våre tjenester etter dine spesifikke behov og mål. Vi tar oss tid til å lytte til dine ideer og ønsker, og sammen utformer vi et skreddersydd konsept som passer perfekt til din visjon og målgruppe.
  3. Vi deler av vår erfaring: Vi tilbyr deg fullstendig støtte gjennom hele prosessen. Fra å velge riktig utstyr til og med hjelpe deg med oppstart av markedsføring og medlemskapshåndtering. Vårt mål er å gjøre oppstarten så sømløs og enkel som mulig, slik at du kan fokusere på å levere enestående treningserfaring til dine medlemmer. Vi hjelper deg til ikke unngå fallgruvene når du skal starte.
  4. Kvalitet og sikkerhet: Vi har høy kvalitet og sikkerhet i fokus. Vi sørger for at ditt senter eller CrossFit-Box er utstyrt med toppmoderne treningsutstyr.
  5. Vekstpotensial: CrossFit og funskjonell trening er fortsatt i vekstfasen, og markedet er fullt av muligheter. Ved å velge Play Sport som din partner, får du tilgang til vårt nettverk av etablerte CrossFit-sentre og samarbeidspartnere over hele verden. Vi kan hjelpe deg med å utvide virksomheten din og dra nytte av denne stadig voksende industrien.

Ta kontakt med Play Sport i dag og la oss hjelpe deg med å realisere din drøm. Sammen kan vi bygge et treningsfellesskap som inspirerer og forandrer livene til mennesker hver dag!

Hvor finner du oss?

Vi hjelper deg med å starte din CrossFit-box eller treningssenter!

CrossFit Gamlebyen

CrossFit Gamlebyen er et 2500 m2 stort kombinert treningssenter og CrossFit box beliggende sentralt i Oslo.

Senteret praktiserer CrossFit som treningsform - funksjonell trening som er kjent for utfordrende, effektive og varierende treningsøkter. CrossFit er allsidig trening hvor man bedrer både vektløfting, styrke, gymnastikk, eksplosivitet og kondisjon, og ikke minst trening som er gøy!

Search