Treningsutstyr av høy kvalitet!

Søk

Vi ser våre kunder

Velkommen til Play Sport - din ultimate destinasjon for treningsutstyr!

Er du klar til å ta treningen din til neste nivå? Vil du ha kvalitetsutstyr som hjelper deg med å oppnå maksimale resultater? Da trenger du en pålitelig partner som forstår dine behov og tilbyr deg det beste utvalget av treningsutstyr. Det er her Play Sport kommer inn i bildet.

Play Sport er en av Norges ledende leverandører av treningsutstyr, og her er hvorfor du bør velge oss som din foretrukne leverandør:

  1. Stort utvalg: Vi tilbyr et omfattende utvalg av treningsutstyr som passer til alle dine behov og mål. Enten du er en nybegynner som ønsker å komme i form, eller en erfaren idrettsutøver som vil optimalisere ytelsen din, har vi det du trenger. Fra vektskiver og vektstenger til massasjepistole og mye mer - vi har alt under ett tak.
  2. Kvalitet og pålitelighet: Vi vet at kvalitet er avgjørende når det gjelder treningsutstyr. Derfor samarbeider vi kun med anerkjente produsenter og merkevarer som er kjent for sin pålitelighet og holdbarhet. Når du handler hos oss, kan du være trygg på at du investerer i produkter av høy kvalitet som vil vare lenge og gi deg den beste treningserfaringen. Det er ikke tilfeldig at det er vårt utstyr som blir brukt under NM i Functional Fitness og NM i CrossFit.
  3. Ekspertveiledning: Vi har et dedikert team av treningsentusiaster og eksperter som er klare til å hjelpe deg med å ta de riktige valgene. Enten du trenger hjelp til å velge riktig utstyr for ditt treningsmål, eller du har spørsmål om produkter og bruk, er vi her for å gi deg profesjonell veiledning og hjelp. Vi ønsker å sikre at du får den beste opplevelsen og oppnår de resultatene du ønsker.
  4. Konkurransedyktige priser: Vi vet at pris er viktig for deg som kunde. Derfor jobber vi hardt for å tilby deg konkurransedyktige priser på vårt utvalg av treningsutstyr. Vi ønsker å gjøre det enklere for deg å få tilgang til høykvalitetsprodukter uten å tømme lommeboken. Sjekk ut våre gode tilbud og rabatter for å få enda bedre verdi for pengene dine.
  5. Rask og pålitelig levering: Vi forstår at du vil komme i gang med treningen så raskt som mulig. Derfor har vi et effektivt leveringssystem som sikrer at bestillingen din blir levert raskt og pålitelig. Vi tar hånd om logistikken, slik at du kan fokusere på å nå dine treningsmål.

Slutt å nøle! Oppdag vårt fantastiske utvalg av treningsutstyr. Uansett om du trener hjemme, på treningssenteret eller utendørs, har vi det du trenger for å lykkes. Handle med oss ​​og ta treningen din til neste nivå!

Made By Athletes

Vi jobber hele tiden med å produsere treningsutstyret av høy kvalitet. Dette gjør vi gjennom å nøye utvikle treningsutstyr basert på egne erfaringer, tilbakemeldinger fra de beste utøverne og ikke minst våre kunder og venner i bransjen. Kvalitet og brukervennlighet prioriteres høyt og vi er opptatt av å kunne levere utstyr med lang levetid.

VI er best på rig!

Play Sport er Norges ledende leverandøren av treningsrigger for både kommersielle treningsstudioer, event/konkurranser og private treningsentusiaster. La oss fortelle deg hvorfor vi skiller oss ut:

  1. Holdbarhet: Vi setter kvalitet først. Våre rigger er bygget med fokus på solid konstruksjon og slitesterke materialer. Uansett om det er intensiv styrketrening eller pull-ups i lange sett, kan du være trygg på at vår rig er designet for å tåle belastningen og gi deg optimal sikkerhet og stabilitet.
  2. Skreddersydd tilnærming: Vi forstår at treningsbehovene varierer, derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for å imøtekomme dine spesifikke krav. Uansett om du trenger en kompakt rig for hjemmet ditt eller en større flerfunksjonell rig for ditt kommersielle treningsstudio, tilpasser vi våre rigger for å passe perfekt til din plass og treningsstil.
  3. Allsidighet og funksjonalitet: Våre rigger gir deg utallige muligheter for varierte øvelser. Med tilpassede stativer, rekker av pull-up-barer, justerbare stenger, og flere tilbehør som ringer og wallball target, kan du utføre alt fra pull-ups og vektøvelser til gymnastiske bevegelser og klatreteknikker. Vår rigger er ditt ultimate verktøy for å utfordre deg selv og oppnå resultatene du ønsker.

Search